Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Održana obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u saobraćajnoj školi Pinki u Novom Sadu

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u saobraćajnoj školi Pinki u Novom SaduU okviru projekta “Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške IO”, koji realizuje Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju u saradnji sa UNICEF-om i Školskim upravama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a uz finansijsku podršku SDC-a, u Saobraćajnoj školi “Pinki” u Novom Sadu održana je obuka za zaposlene u srednjim školama “Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a”, 07. i 08. juna 2014. godine.

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u saobraćajnoj školi Pinki u Novom SaduPored predstavnika škole domaćina, učesnici su bili i nastavnici i stručni saradnici iz sledećih srednjih stručnih škola: Tehnička škola “9. maj”, Bačka Palanka; Tehnička škola, Stara Pazova; Srednja škola “Dr. Đorđe Natošević”, Inđija; Tehnička škola “Milenko Verkić Neša”, Pećinci i Tehnička škola “Mihajlo Pupin”, Inđija.

Učesnici su bili veoma aktivni, zainteresovani, a pokazali su veliku potrebu za informacijama iz oblasti standarda kvaliteta rada škole, nastave i učenja, kompetencija nastavnika, obrazovnih standarda za opšteobrazovne predmete.

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF