Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Održana obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u OŠ Milutin i Draginja Todorović u Kragujevcu

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u OŠ Milutin i Draginja Todorović u KragujevcuU osnovnoj školi "Milutin i Draginja Todorović" u Kragujevcu, 7. I 8. juna održana je obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a. Obuku je organizovala Mreža podrške inkuluzivnom obrazovanju u saradnji sa UNICEF-om, a u okviru projekta "Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju", koji se realizuje uz finansijsku podršku SDC-a.

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u OŠ Milutin i Draginja Todorović u KragujevcuUčesnici obuke bili su timovi za inkluzivno obrazovanje iz Druge tehničke škole iz Kragujevac, Tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca, Srednje škole iz Lapova, Srednja škole iz Knića, Srednje škole iz Topole i  Gimnazije iz Aranđelovca.

U prijatnoj atmosferi za koju se velikim delom postarala škola domaćin, učesnici su učili i vežbali izradu pedagoškog profila i individualnog obrazovnog plana. Neki od učesnika su na kraju obuke izjavili da im je ova obuka bila jedna od najkorisnijih do sada, jer su radili na konkretnom materijalu iz sopstvene prakse i dobili povratne informacije o produktima rada.

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF