Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Održana obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u srednjoj školi Sveti Sava u Somboru

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u srednjoj školi Sveti Sava u SomboruU okviru projekta “Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške IO”, koji realizuje Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju u saradnji sa UNICEF-om i Školskim upravama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz finansijsku podršku SDC-a, u Srednjoj školi “Sveti Sava” u Somboru održana je obuka za zaposlene u srednjim školama “Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a”, 12. i 13. juna 2014. godine.

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u srednjoj školi Sveti Sava u SomboruPored predstavnika škole domaćina, učesnici su bili i nastavnici praktične nastave i opšteobrazovnih predmeta još četiri srednje škole iz Sombora: Srednje ekonomske, Srednje medicinske “Dr Ružica Rip”, Poljoprivredno prehrambene i Tehničke škole. Obuka je realizovana za 30 učesnika.

Produkti učesnika, njihovo aktivno učešće u radu i stalna otvorenost za učenje tokom obuke potvrdili su potrebu realizovanja ovakvih susreta koji, mimo realizovanja postavljenih ciljeva, omogućavaju posebno dragoceno horizontalno učenje i razmenu.

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF