Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Održana obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u elektrotehničkoj i građevinskoj školi u Zrenjaninu

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u elektrotehničkoj i građevinskoj školi Nikola Tesla u ZrenjaninuUprkos obavezama u vezi sa krajem nastavne godine, 25 profesora i stručnih saradnika iz 5 srednjih škola Zrenjanina, posvećeno su radili tokom vikenda u srednjoj Elektrotehničkoj i građevinskoj školi "Nikola Tesla" u okviru obuke “Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a”.

Seminar je realizovan u okviru projekta "Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju" u partnerstvu sa Grupom MOST i u saradnji sa kancelarijom UNICEF-a u Beogradu i uz finansijsku pomoć SDC-a.

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u elektrotehničkoj i građevinskoj školi Nikola Tesla u ZrenjaninuŠkola domaćin je obezbedila odlične uslove za rad i organizaciju. Sadržaj seminara je bio podsticajan za povezivanje sa praksom, postavljana su pitanja i razjašnjavane dileme. Uz važnost teme i ozbiljnost problematike, učesnici su istakli  otvorenu i podržavajuću atmosferu, uz dinamičnu i svrsishodnu razmenu iskustava i ideja.

Članovi timova su se uzajamno prepoznali kao faktori podrške u daljem radu, razmenili kontakte i inicirali nastavak komunikacije, tako da je  umrežavanje u svrhu podrške inkluzivnom obrazovanju srednjih škola već započelo.

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF