Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Održana obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u gimnaziji u Novom Sadu

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u gimnaziji Svetozar Marković u Novom SaduU novosadskoj Gimnaziji “Svetozar Marković” održana je još jedna obuka za zaposlene u srednjim školama Školske uprave Novi Sad, 21-22. juna 2014. Organizator obuke je Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju, koja u partnerstvu sa UNICEF-om i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja realizuje projekat “Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju".

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u gimnaziji Svetozar Marković u Novom SaduSem predstavnika škole domaćina koja je omogućila odlične uslove za rad, učestvovali su i predstavnici Tehničke škole i Gimnazije iz Bečeja, Gimnazije “Sava Šumanović” iz Šida, Gimnazije i ekonomske škole “Svetozar Miletić” iz Srbobrana i Srednje stručne škole “4. juli” iz Vrbasa.

U prijatnoj i radnoj atmosferi, 30 učesnika obuke posvećeno su radili na primerima iz svoje školske prakse i bili veoma zadovoljni sadržajem obuke i temama obrađivanim na seminaru, što se može videti i iz pozitivnih komentara na evaluacionim upitnicima:  “Izuzetna količina veoma korisnih i poželjnih informacija. Izuzetan seminar”; “Omogućite nam još ovako korisnih i primenljivih seminara”; “Veoma sam mnogo naučila”; “Veoma korisno i inspirativno. Preporučio bih svakom kolegi”.

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF