Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Održana obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u srednjoj tehničkoj školi u Loznici

Obuka Inkluzivno obrazovanje – planiranje i izrada IOP-a u srednjoj tehničkoj školi u LozniciSeminar "Inkluzivno obrazovanje - izrada i primena IOP-a" realizovan je 24. i 25. juna 2014. godine u Srednjoj tehničkoj školi  u Loznici. Obuka se održava u okviru projekta „Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju“, koji Mreža realizuje u partnerstvu sa UNICEF-om, uz finansijsku podršku SDC-a.

Učesnici seminara bili su nastavnici,stručni saradnici i direktori škola zaposleni u Gimnaziji"Vuk Karadžić", Srednjoj školi "Sveti Sava",Srednjoj tehničkoj školi, Srednjoj ekonomskoj školi u Loznicii Srednjoj školi iz Ljubovije.

Učesnici su pokazali interesovanje za sve teme koje su na seminaru obrađivane a posebno za planiranje podrške odabranim učenicima iz njihovih škola. Radna atmosfera je bila veoma dobra tako da su voditeljke bile inspirisane da otvaraju i neke opšte pedagoške teme (metode poučavanja, motivacija za školsko učenje i sl.)koje nisu deo programa ali su sa temama koje se u ovom programu obrađuju tesno povezane. Grupni produkti su uglavnom bili veoma kvalitetni.

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF