Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Main menu
A- A A+

Sastanak sa praktičarima/kama: Revizija Priručnika za IOP

U subotu, 28. januara 2017. godine, održana je radionicasa praktičarima/kama o korisnosti Priručnika za planiranje i pisanje IOP-a.

Ciljevi sastanka bili su razmena dosadašnjih iskustava praktičarki o korisnosti Priručnika, upoznavanje sa nedostacima i predlozi za dopunu i unapređivanje ove publikacije. Takođe, predstavljeni su preliminarni rezultati analize IOP-a, prikupljenih tokom 2016. godine iz redovnih osnovnih i srednjih škola sa teritorije cele Srbije.

Uz aktivno učešće 19 učiteljica, nastavnica, stručnih saradnica i članica projektnog tima došlo se do liste elemenata iz Priručnika koji su instruktivni i korisni, kao i do predloga za dopunu i njegovo unapređivanje.

Ukoliko želite da sa nama podelite iskustva u korišćenju Priručnika ili Vaše sugestije za unapređivanje, pošaljite nam predloge i komentare do 15. februara 2017. godine na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Sastanak je realizovan u okviru projekta  „Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz jačanje kompetencija Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju i drugih zaposlenih za inkluzivno obrazovanje“  koji realizuje Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju (MIO) u saradnji sa Grupom Most, a u partnerstvu sa UNICEF-om, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj (SDC).

Razvoj Mreže podrške IO podržali

DILS KulturKontaktSDCUNICEF