Мрежа подршке инклузивном образовању

Main menu
A- A A+

Објављен Правилник о додатној образовној, здравственој и социјалној подршци детету, ученику и одраслом

У Службеном гласнику Републике Србије бр. 80/2018 објављен је нови Правилник о додатној образовној, здравственој и социјалној подршци детету, ученику и одраслом. Овим правилником уређују се ближи услови за процену потреба за пружањем додатне образовне, здравствене и социјалне подршке детету, ученику и одраслом, као и састав и начин рада интерресорне комисије.

Опширније...

Одржана обука „Инклузивно образовање“ за чланове и чланице Националне асоцијације родитеља и наставника Србије (НАРНС), Клуб родитеља и наставника из Новог Пазара

У суботу, 27. октобра у Новом Пазару, за чланове/чланице Националне асоцијације родитеља и наставника Србије (НАРНС), Клуб Нови Пазар, одржана је обука „Инклузивно образовање“. Укупно је било 26 учесника/ца. Обуци су присуствовале и представница УНИЦЕФ-а и координаторка локалне асоцијације.

 

Опширније...

О нама

Мрежа подршке инклузивном образовању (ИО) настоји да, кроз повезивање различитих стручњака и актера образовања и развој модела хоризонталног учења, омогући размену и ширење добре инклузивне праксе у свим образовним установама у Србији.

Мрежа подршке ИО данас обухвата преко 120 стручњака - практичара из образовних установа, просветних саветника, инспектора и представника невладиних организација широм Србије - са доказаним успехом у укључивању деце из осетљивих група у редовно образовање и обезбеђивању њиховог напредовања у учењу и осамостаљивању за живот у заједници.

Заинтересоване институције и појединци могу се обратити Мрежи на мобилни телефон +381 (64) 555 0229 или и-мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Активности

Развој Мреже подршке ИО подржали

ДИЛС КултурКонтактСДЦУНИЦЕФ